PLOČICE IMITACIJA MRAMORA

Pločice imitacija mramora visoki sjaj ili mat, pogodne su za polaganje u dnevnim prostorima, sobama, kupaonicama kao i u ostalim prostorima različitih namjena. Sve su dizajnirane na način da vjerodostojno zamjene prirodni kamen, različitih oblika i nijansi. Vizualni dojam doveden je do savršenstva te uz minimalne napore prilikom održavanja, predstavljaju savršeno rješenje za podno i zidno oblaganje.

U svezi dodatnih informacija oko proizvoda koje nudimo, možete se informirati na web stranicama naših dobavljača. Ukoliko Vas zanimaju dodatne informacije oko staklenog mozaika, možete posjetiti sljedeće stranice: ALTTOGLASSMOSAVITLA FENICE. Za dodatne informacije oko programa gres porculanskih vanjskih protukliznih pločica posjetite: LA FENICECASALGRANDE PADANA.

Gres je materijal, koji u odnosu na ostale materijale za oblaganje, ima niz prednosti s obzirom da je riječ o najtrajnijem, najotpornijem i najatraktivnijem izboru za zidno ili podno oblaganje. Njegova primarna namjena je funkcionalna, no danas sve više značajno utječe na vizualnu kvalitetu prostora. Gres porculanski proizvodi sastavni su dio interijera i eksterijera, a svojim dizajnom, dimenzijama i prezentacijom značajno utječu na vizualnu i funkcionalnu kvalitetu prostora. Kada se govori o trendovima u svijetu gres porculanskih pločica, potrebno je naglasiti da oni prate trendove u uređenju interijera kako bojama tako i materijalima tj. njihovim vjernim imitacijama u površinskoj strukturi i teksturi samih pločica. Trendovi na prvo mjesto postavljaju prirodne ugođaje i materijale, pa su pravi hit imitacije drveta, kamena, mramora, betona, cementa… Tu su također i vrlo popularne jednobojne pločice, a i crno-bijele kombinacije su neupitni klasik. Osim glatkih površina, izuzetno su popularne reljefne strukture gres pločica i estetski dojam koji one ostavljaju. U svakom slučaju nadamo se da ćete pronaći pločice koje zadovoljavaju sve Vaše kriterije!