GRES PLOČICE ZA BAZENE

Gres pločice za bazene pogodne su za oblaganje bazena. Dizajnirane su tako da svojom vizurom u vodi što vjerodostojnije dočaravaju efekt mora. Gres porculan ne apsorbira vodu te je kao takav idealan za ovu vrstu oblaganja. Sami formati pločica nisu, i ne smiju biti preveliki, zbog ogromnog pritiska vode na samu pločicu. Listajući kroz našu kolekciju, uvjereni smo da ćete pronaći model koji Vam odgovara za Vaš bazen.

U svezi dodatnih informacija oko proizvoda koje nudimo, možete se informirati na web stranicama naših dobavljača. Ukoliko Vas zanimaju dodatne informacije oko staklenog mozaika, možete posjetiti sljedeće stranice: ALTTOGLASSMOSAVITLA FENICE. Za dodatne informacije oko programa gres porculanskih vanjskih protukliznih pločica posjetite: LA FENICECASALGRANDE PADANA.

Gres je materijal, koji u odnosu na ostale materijale za oblaganje, ima niz prednosti s obzirom da je riječ o najtrajnijem, najotpornijem i najatraktivnijem izboru za zidno ili podno oblaganje. Njegova primarna namjena je funkcionalna, no danas sve više značajno utječe na vizualnu kvalitetu prostora. Gres porculanski proizvodi sastavni su dio interijera i eksterijera, a svojim dizajnom, dimenzijama i prezentacijom značajno utječu na vizualnu i funkcionalnu kvalitetu prostora. Kada se govori o trendovima u svijetu gres porculanskih pločica, potrebno je naglasiti da oni prate trendove u uređenju interijera kako bojama tako i materijalima tj. njihovim vjernim imitacijama u površinskoj strukturi i teksturi samih pločica. Trendovi na prvo mjesto postavljaju prirodne ugođaje i materijale, pa su pravi hit imitacije drveta, kamena, mramora, betona, cementa itd. Tu su također i vrlo popularne jednobojne pločice, a i crno-bijele kombinacije su neupitni klasik. Osim glatkih površina, izuzetno su popularne reljefne strukture gres pločica i estetski dojam koji one ostavljaju. U svakom slučaju nadamo se da ćete pronaći pločice koje zadovoljavaju sve Vaše kriterije!