NAČINI PLAĆANJA

Putem ponude / predračuna
Nakon što nas kontaktirate i zajednički utvrdimo materijale koji Vam trebaju, krećemo u proces izrade ponude/predračuna. Za ponudu/predračun nam trebaju Vaši osobni podaci (ime, prezime, adresa, kontakt telefon i OIB) ili podaci Vašeg poduzeća, te e-mail adresa odnosno Viber ili WhatsApp kontakt putem kojega ćemo Vam poslati ponudu. Nakon što uplatite ponudu, mi robu paletiramo te je šaljemo kurirskom službom na Vašu adresu a predviđeni rok isporuke je 2 – 3 radna dana.

Pouzećem
Nakon što definiramo materijale koji Vam trebaju i napravimo Vam ponudu odnosno predračun, naručenu robu možete također platiti pouzećem kada Vam stigne na kućnu adresu. Ova usluga se naplaćuje od strane kurirske službe koja Vam dostavlja robu i to na slijedeći način:

  • Iznos do 5000,00 kuna – 150,00 kn (uključen PDV).
  • Iznos od 5000,00 kuna do 10000,00 kuna – 250,00 kn (uključen PDV).
  • Iznos preko 10000,00 kuna – 350,00 kuna (uključen PDV).

NAČINI DOSTAVE

Dostava mozaika, pločica i vezivnih materijala obavlja se putem Lagermax-a i Gebruder Weiss-a, dviju vodećih kurirskih službi u segmentima nacionalne i međudržavne distribucije. Predviđeni rok dostave je 2-3 radna dana, uz iznimke kada su u pitanju otoci gdje se dostava obavlja jednom ili dva puta tjedno. Za količine iznad 50 m2 dostava je BESPLATNA, dok se za manje količine dostava obračunava ovisno o udaljenosti s time da nikada ne prelazi cijenu od 300,00 kn (uključen PDV).

Dostava uzoraka obavlja se putem kurirske službe Overseas Express, uzorak je besplatan dok se sama dostava plaća 25,00 kuna (uključen PDV).