NAČINI PLAĆANJA

Putem ponude / predračuna
Nakon što nas kontaktirate i zajednički utvrdimo materijale koji Vam trebaju, krećemo u proces izrade ponude/predračuna. Za ponudu/predračun nam trebaju Vaši osobni podaci (ime, prezime, adresa, kontakt telefon i OIB) ili podaci Vašeg poduzeća, te e-mail adresa odnosno Viber ili WhatsApp kontakt putem kojega ćemo Vam poslati ponudu. Nakon što uplatite ponudu, mi robu paletiramo te je šaljemo kurirskom službom na Vašu adresu a predviđeni rok isporuke je 2 – 3 radna dana.

Pouzećem
Nakon što definiramo materijale koji Vam trebaju i napravimo Vam ponudu odnosno predračun, naručenu robu možete također platiti pouzećem kada Vam stigne na kućnu adresu. Ova usluga se naplaćuje od strane kurirske službe koja Vam dostavlja robu u iznosu od 20.00 €.

NAČINI DOSTAVE

Dostava mozaika, pločica i vezivnih materijala obavlja se putem Lagermax-a i Gebruder Weiss-a, dviju vodećih kurirskih službi u segmentima nacionalne i međudržavne distribucije. Predviđeni rok dostave je 2-3 radna dana, uz iznimke kada su u pitanju otoci gdje se dostava obavlja jednom ili dva puta tjedno. Za količine iznad 50 m2 staklenog mozaika, dostava je BESPLATNA, dok se za manje količine dostava obračunava ovisno o udaljenosti.

Dostava uzoraka obavlja se putem kurirske službe Overseas Express, uzorak je besplatan dok se sama dostava plaća 5.00 €.