PLOČICE GRES

 

Pločice gres, napravljene su od gres porculana. Provjerite našu ponudu gres porculanskih pločica za različite namjene. Za Vas smo pripremili podne i zidne pločice gres, vanjske protuklizne, kao i različite vrste dekorativnih pločica. Sve su dizajnirane prema nekoliko temeljnih vizualnih odrednica, kao što su imitacija drveta, kamena, mramora i cementa, a sve je to isprepleteno u pregršt različitih formata i dimenzija.

U svezi dodatnih informacija oko proizvoda koje nudimo, možete se informirati na web stranicama naših dobavljača. Ukoliko Vas zanimaju dodatne informacije oko staklenog mozaika, možete posjetiti sljedeće stranice: ALTTOGLASSMOSAVITLA FENICE. Za dodatne informacije oko programa gres porculanskih pločica posjetite: LA FENICECASALGRANDE PADANA.

Gres je materijal, koji u odnosu na ostale materijale za oblaganje, ima niz prednosti. S obzirom da je riječ o najtrajnijem, najotpornijem i najatraktivnijem izboru za zidno ili podno oblaganje. Njegova primarna namjena je funkcionalna, no danas sve više značajno utječe na vizualnu kvalitetu prostora. Gres porculanski proizvodi sastavni su dio interijera i eksterijera. A svojim dizajnom, dimenzijama i prezentacijom značajno utječu na vizualnu i funkcionalnu kvalitetu prostora.

Pločice gres, uz svoju estetiku, nude i praktičnost s dugotrajnošću i otpornošću na vlagu. Njihova jednostavna instalacija čini ih praktičnim rješenjem za obnovu ili novogradnju. Ukupno, gres pločice pružaju harmoničnu kombinaciju vizualne privlačnosti, dugovječnosti i funkcionalnosti, čineći ih izvrsnim izborom za različite prostore unutar doma. S obzirom na raznolike dizajne i boje koje nudimo, gres pločice omogućuju vam personalizaciju prostora prema vašem ukusu. Tako se lako uklapaju u različite stilove uređenja, pružajući vam slobodu da stvorite prostor koji odražava vašu jedinstvenu estetiku.

Gres pločice pružaju estetski privlačan i prirodan izgled prostoru s raznolikim dizajnom. Osim što su trajne i otporne na oštećenja, jednostavne su za održavanje, pristupačnije od prirodnog kamena te pogodne za podno grijanje. Njihova ekološka prihvatljivost čini ih održivim izborom za uređenje prostora.